Muške kožne jakne

Za vas nudimo veliki izbor modela kožnih jakni vrhunskog kvaliteta. U ponudi su eleganti sportski modeli, izrađeni od kože vrhunskog kvaliteta. Tradicija i iskustvo starih majstora uz primenu novih tehnologija i procesa pred vas stavlja jakne jakne najfinije izrade. Prateći kretanje modnih trendova kožne odeće, pred vas donosimo modele koji neće ostaviti ravnodušnim i najzahtevnije mušterije. Kožna jakna u svakoj prilicu pruža eleganciju i stil, savršeno se uklapa u svečanu atmosferu, a u svakodnevnom radu daje jedan detalj koji vas uvek stavlja iznad ostalih.
Predstavite sebe uvek i na svakom mestu na način dostojan vaše ličnosti. Na sve naše proizvode dajemo garancijske rokove i u slučaju potrebe obezbeđen servis. Za sve informacije iskoristite našu kontakt stranu. • merenje odece

  Kožne jakne nude eleganciju i stil u svakoj prilici. Savršeno se uklapaju u svečanu atmosferu ili ležeran susret sa prijateljima.
  Uz pravilno odabranu veličinu, kožna jakna će postati vaš svakodnevni modni detalj.

  Više informacija

 • odrzavanje kozne odece

  Pravilno negovana i održavana kožna odeća održaće svoj sjaj, lepotu i kvalitet dugi niz godina. Sama tekstura kožnih predmeta je to što daje lepotu ovom delu odeće. Saveti kako da vaša kožna odeća uz malo truda, održi izgled kao na dan kupovine.

  Više informacija

 • novosti

  27/01/13
  Kožni novčanici
  30/10/12
  Redizajn prezentacije